Ajutor

Cum se foloseste sistemul de plaţi?

1. Cum cumpăr credite?

Pentru a accesa sistemul multiPAY, trebuie sa va autentificaţi. Pentru autentificare, este nevoie să vă creaţi un cont.

Contul se crează autentificându-vă pentru prima data în sistem, prin una din metodele de autentificare puse la dispoziţie: Google şi Yahoo!

img

img
Exemplu de autentificare prin Google.

img
Creare cont nou. Informaţiile introduse trebuie să fie corecte, pentru facturare.

img

img

1.1. Plata prin bancă şi internet banking

img
Se selectează pachetul dorit.

img
Se confirmă comanda.

img
Sistemul vă va duce pe pagina de înştiinţare de plată. Acolo găsiţi informaţiile necesare efectuării plăţii, cât şi posibilitatea de a vizualiza şi tipării factura proformă.

Pentru plată este OBLIGATORIU să vă notaţi: numărul de înştiinţare de plată, contul pentru banca unde doriţi să achitaţi şi să le comunicaţi în momentul în care faceţi plata la ghişeu.

Plata se poate efectua şi prin internet banking. Pentru internet banking este nevoie să treceţi, la detalii de plată, numărul facturii proforme. De asemenea, prin internet banking este posibil ca banca dvs. să vă ia comision pentru plată (în funcţie de bancă).

img
Vizualizare si/sau tipărire factură proformă. Se poate folosi în format tipărit pentru a plăti la ghişeu, dacă aveti imprimantă.

img
Comanda ajunge pe lista de plăţi.

img
După confirmare, plata devine verde şi la stare apare textul "Achitat". Confirmarea se face MANUAL de către un operator al societăţii noastre, în momentul în care efectuarea plăţii apare pe extrasul băncii.

img
Vizualizarea plăţii achitate si codul de utilizare a pachetului de credite.